úterý 15. ledna 2013

Room Details


Určitě znáte ten pocit, kdy se musíte učit a napadá vás x dalších činností, které je akutně potřeba provést a učení mezi ně rozhodně nepatří. Já většinou začnu uklízet, abych vypadala zaměstnaně, a přitom si nepřipadala tolik provinile, že se neučím nebo nedělám nic produktivního. No a výsledek je docela pěkně uklizený pokoj (tak na dalších 5min), a tak jsem se rozhodla to zdokumentovat a dát sem na blog, protože sama ráda koukám na fotky z pokojů ostatních bloggerek :)
p.s.: ano, téměř celý pokoj je z Ikea :D

I'm sure you know that feeling when you have to study and you'd rather do million other stuff, but studying. What I usually end up doing is cleaning my room, so I stay busy and not so guilty about not studying or not doing anything productive. Well and the result is a pretty tidy room (for a couple more minutes), so I decided to take a few pictures and post them here, because I myself enjoy looking at other blogger's room pictures :)
And yes, pretty much everything is from Ikea, haha.


a little dream catcher I got in New Mexico
some note paper and jewellery box
a gravy boat that I found in antiques and perfume flacons from Ikea
"a dressing table" if you will :) with a mirror I inherited form my mom and I painted it white
 a detail of my chandelier
Na jaře bych chtěla vymalovat buď na bílo nebo na šedo. Zelenou už mám okoukanou, tu jsem si vybrala před 6ti lety, takže si myslím, že je na čase menší update. Přemýšlela jsem i nad jednou stěnou s nátěrem s kovovým efektem a zbytek stěn bych nechala bílé, co myslíte? Na zarámování a pověšení taky už pár let čeká několik černobílých plakátů, tak snad se letos dočkají. 
x Klára

I actually want to paint my walls white or gray this spring. They've been green for 6 years now, so I think it's time for a little update. I've been thinking about painting one of my walls with silver metalic paint and leaving the rest white, what do you think? Also few of my black and white posters are waiting to be framed and hung, so hopefully I'll get it done this year. 
x Klara

Žádné komentáře:

Okomentovat