neděle 6. ledna 2013

What I got for Christmas

Dove Intensive Nourishment body lotion, Neutrogena  Visibly Clear exfoliator and fcial wash, Pantene Aqua Light leave-in conditioner, Schwarzkopf Guardian Angel heat protectant, L'oréal Préférence hair color in 74 Mango

 Ježíšek ví přesně, jaké jsou moje oblíbené kosmetické přípravky. Peeling od Neutrogeny nedám z ruky, používám ho denně. Mám problematickou pokožku a vetšina přípravků proti akné ji vysušuje i když se paradoxně ryhcle mastí, Netrogena mě spolehlivě zbaví většiny odlupující se pokožky a nepřijemného pocitu pnutí. Barvy na vlasy od L'orealu se mi osvěčily jako nejlepší odstín rezavé, jaký můžete sehnat v drogerii. Většina ostatních barev chytá moc červeně nebo do hněda. Anděl strážný od Schwarzkopf nejen že chrání vlasy před horkem, ale taky krásně žvýkačkově voní. Moc hezky voní i Pantene Aqua Light, který dá vašim vlasům pocit hebkosti. Dove tělové mléko krásně hydratuje a pokožka je po něm příjemná na dotek. Novinkou je Tea Tree Oil krém od Dr. Poppov, který je určen na problematickou, ale zároveň citlivou pokožku, takže šitý přímo na mě. Uvidíme, jak obstojí.

Santa knows exactly what cosmetic products I like. Neutrogena exfoliator is my holy Grail, I use it daily. My skin is problematic and even though it is oily akne products usually dry my skin out, so I use Neutrogena exfoliator to get rid of the tension and dead skin cells. I find L'oreal Préférence in 47 Mango the perfect rusty redhead hair color shade you can find in drugstores. Other hair colors are too red or too brown.
Guardian Angel from Swcharzkopf protects your hair form heat and smells like a bubblegum. Pantene Aqua Light leave-in conditioner smells nice as well and leaves your hair smooth. Dove body loation gives your skin a silky texture. What is new to me is the Dr. Popov Tea Tree Oil moisturizer which is designed for problematic yet sensitive skin. Sounds great, we'll see if it works.




Band Tees - Metalshop.cz, F&F
Trička mých oblíbených kapel ♥

T-shirts of my favorite bands ♥

Leather Biker Jacket - F&F
Vymodlený kožený křivák. Konečně.

I really really wanted this leather biker jacked for so long. Finally.


Bow Leopard Print Bracelet - Baťa, Notebook and Pens - IKEA, Rossmann Gift Card
Paul Smith Rose perfume (tester)
Jemná květinová vůně s pudrovými podtóny. Můj nejoblíbenější parfém je cK One. Ještě jsem nenašla žádnou vůni, která by ho předčila, ale hledám různé vůně pro různé příležitosti nebo roční období. Nemám v lásce příliš sladké vůně. Možná i proto se mi libí cK One, je unisex. Jaký je váš nejoblíbenější parfém, můžete nějaký doporučit?

A subtle floral fragrance with powdery undertones. My favourite fragrance of all time has to be cK One. Nothing could possibly top that, but I'm looking for different scents for different seasons or occasions. I'm not a fan of overly sweet perfumes and that's probably why I love cK One so much as it is an unisex fragrance. Any interesting perfume you can suggest? 

Earrings - Six
Tyhle náušnice jsem si vybrala k šatům na maturitní ples. Jsou dlouhé 12cm. Teď ještě najít výrazný náramek nebo prsten a boty.
Co jste dostaly k Vánocům vy? Který dárek vás udělal nejšťastnější?
x Klára

I've chosen these earrings for my prom. They're 12cm long. I still have to find a statement ring or a bracelet and shoes.
What did you get for Christmas and what present made you the happiest?                                      
   x Klara

1 komentář: